Η… τύχη της εταιρείας Standard να συναντήσει τη the αriston project

standard

«Η εταιρεία μας είχε την τύχη να γνωρίσει τη the αriston project σε μία περίοδο εσωτερικής αποδόμησης, που βιώσαμε το 2013. Αφορμή υπήρξε η γενικότερη οικονομική ύφεση της χώρας, η βασική αιτία, όμως, ήταν η διαδοχή της διοίκησης της εταιρείας από τη 2η στην 3η γενιά».

Οι Γιάννης και Φωτεινή Γιαντηρίδη, η νέα γενιά του Κέντρου Μπαταρίας STANDARD, εκπαιδεύτηκαν με βάση τα κριτήρια ορθής επιχειρηματικότητας από τη the αriston project και κατάφεραν να μετατρέψουν την εσωτερική κρίση που βίωναν, σε σημείο επανεκκίνησης για την εταιρεία τους και για τους ίδιους.

«Ορίσαμε την παραγωγικότητα της εταιρείας μας μέσα από τη μεθοδολογία των κέντρων κόστους. Καταφέραμε να αποκωδικοποιήσουμε τις βασικές αρχές της αγοράς μας και να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας μας, με σημαντικότερο εργαλείο μας την εξωστρέφεια». Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία τους δηλώνουν: «Μέσα σε ένα έτος αυξήθηκε ο τζίρος της εταιρείας μας κατά 50%. Ανακτήσαμε την ελπίδα για υγιή επιχειρηματικότητα, χτίσαμε ισχυρές δομές για την εταιρεία μας και αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση μέσω της κεκτημένης γνώσης».

Στο Κέντρο Μπαταρίας STANDARD θα βρείτε μπαταρίες κάθε είδους και μεγέθους. Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχουν στους πελάτες τους εξειδικευμένα προϊόντα και να δίνουν λύση, όπου υπάρχει ανάγκη για μπαταρία.