Η σπουδαία εμπειρία από το ROIEDU Biz και η εφαρμογή του στην πράξη

I spoudaia empeiria apo to ROIEDU Biz kai i efarmogi tou stin praxi

Η επιτυχία μιας επιχείρησης εξαρτάται πάντα από τον ίδιο τον επιχειρηματία. Η μέτρηση της παραγωγικότητας και των ανθρώπινων πόρων, όπως και η ανάπτυξη δεξιοτήτων για τη διαχείριση της επιχείρησης είναι αυτά, στα οποία ασκούνται οι εκπαιδευόμενοι επιχειρηματίες στο ROIEDU Biz.

Η κ. Χριστίνα Κάρκαλη, Πρόεδρος του Διαγνωστικού κέντρου «Πλάτων», μίλησε για την εμπειρία της στα σεμινάρια ROIEDU Biz: «Μετά το πέρας των δύο πρώτων συνεδριών, κατάφερα να εφαρμόσω όσα έμαθα στην πράξη και να έχω καλύτερο και πιο αποτελεσματικό έλεγχο της επιχείρησής μου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ποσοτικοποίηση των παραμέτρων της δουλειάς μου σε πιο διευρυμένο πλαίσιο ήταν αυτή που με βοήθησε να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα των οικονομικών και να μπορώ να αναδιαμορφώσω την κατανομή εσόδων και εξόδων με τρόπο ισορροπημένο και δίκαιο προς όλους».

Η κ. Κάρκαλη επισημαίνει ότι στόχος της είναι να μάθει να υπερβαίνει τα όποια εμπόδια θα εμφανιστούν μπροστά της και να απεγκλωβίζεται άμεσα από καταστάσεις νευρωτικές που αποτελούν τροχοπέδη για την ίδια και την επιχείρησή της.

Με το ROIEDU Biz οι εκπαιδευόμενοι θα είναι ικανοί να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν το δικό τους επιχειρηματικό σχέδιο, πάντα με την καθοδήγηση της the αriston project και του Προέδρου της hyphen SA, κ. Γιάννη Στεργή.